Adoptieproject Mansalay

Ons 3e project betreft een adoptie-project op de Highschool en de Colleges in de plaats Mansalay ( Or. Mindoro). (De Filippijnen hebben het Amerikaanse schoolsysteem!) Alleen de armste jongens en meisjes komen voor adoptie in aanmerking ! Deze kinderen zouden anders absoluut geen kans hebben op onderwijs. De hoofdverpleegkundige van de school leidt alles in goede banen.

Dit project startte bij ons bezoek in 2001. Een aardig aantal van deze jongeren heeft nu met succes de Highschool en het College afgerond, mogelijk gemaakt door mensen van hier! Ontroerend als aan adoptie-ouders geschreven wordt: “ Wat ik nu bereikt heb, heb ik aan u te danken. Ik heb nu een toekomst!” ( En dat voor per maand¨Highschool: € 15.- en College € 25.- ) Foto en studieresultaten worden aan de adoptie-ouders toegestuurd.

Kijk hier voor foto's van het project in MansalayStichting Filippijnenaktie Vigan-Mindoro - Doneren? IBAN-nummer: NL80 INGB 0005 3262 08 op naam van Filippijnenaktie Vigan-Mindoro te Bergen op Zoom. 

Stichting Filippijnenaktie Vigan-Mindoro is een officiële ANBI (dus belastingaftrek mogelijk zoals bekend!)

Mail: info@filippijnenaktie.nl